Sealife Sportdiver

De nieuwe en meest betrouwbare onderwaterbehuizing voor iPhone's. NU LEVERBAAR bij Moby Dick - de nieuwe Sealife SportDiver!
Sealife Sportdiver

Sealife Sportdiver…
SeaLife introduceert de nieuwe compacte en lichtgewicht onderwaterbehuizing voor Apple iPhone ’s. Dankzij de nieuwe SeaLife SportDiver-behuizing kunnen duikers, snorkelaars en zwemmers foto's en video's maken met hun iPhone tot een diepte van 40 meter.

Geschikt voor:...
De SportDiver kan gebruikt worden in combinatie met de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max en SE (2e generatie). IPhone 12 serie zou ook geschikt moeten zijn voor de SportDiver. Op het moment van schrijven waren deze nog niet beschikbaar voor een definitieve test.  Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

De levering van de SportDiver iPhone-behuizing is gepland voor november 2020. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.


AQUALUNG LEG3END AUTOMATENSETS.
Ook voor de Leg3nd serie van Aqualung hebben wij een mooie inruilactie. Lever een oude automatenset in en krijg deze automatensets voor een hele scherpe prijs! Deze actie loopt tot 31 december.

Aqualung Legend
Als je de Leg3nd wilt en je ruilt je oude set in betaal je voor de 1e trap, 2e trap en Leg3nd octopus €549(in plaats van €699)
Aqualung Legend MBS
Voor de Leg3nd MBS set (1e trap, 2e trap en Leg3nd octopus) betaal je bij inruilen €629 (in plaats van €799).
Aqualung Legend Elite
En voor de Leg3nd Elite set (1e trap, 2e trap en Leg3nd octopus) betaal je €699 in plaats van €918.


PADI duikcursussen

Wil je een duikbrevet halen?
Moby Dick geeft alle PADI duikcursussen, van snorkelen tot aan instructeur.

Duikcentrum Moby Dick bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd op bedrijventerrein Noord-West in Rotterdam. Daar vinden ook onze theorielessen plaats. Wij hebben een ervaren crew bestaande uit Instructeurs en Divemasters en hanteren een klein aantal cursisten per begeleider, afhankelijk van de cursus. Onze zwembadlessen vinden plaats in een binnenzwembad en een buitenzwembad in Schiedam (afhankelijk van seizoen) en als duiklocatie gebruiken wij het Oostvoornse Meer. 

Moby Dick duikcursussen
!